La Polenta

Els dimecres com bé sabeu, ens agrada parlar de la cuina vegetariana i l’èxit que està desencadenant aquest tipus de gastronomia.

Avui us traslladem a un local del barri vell, La Polenta, un petit restaurant ideal per gaudir de la millor cuina vegetariana i ecològica, on la qualitat, el preu i el servei unit amb l’originalitat dels seus plats, captivarà els vostres paladars més exigents i sorprendrà als que sou més curiosos. La Polenta està situada en una cantonada que ocupa el c/Cort Reial del barri vell de Girona.

Tot i que el local és petit i discret, la cuina no ha passat desapercebuda. Aquesta és plena de sabors i sensacions, de la qual destaquen plats com l’excel·lent amanida templada de formatge brie, l’espectacular carpaccio 3 formatges, l’amanida de fruites de temporada amb formatge, el pastís de polenta amb especies i hortalisses, el timbal d’albergínies amb seitan i fruits secs, el fabulós arròs tali saltejat amb hortalisses al wok,...

Aquest negoci ha anat guanyant molta fama a poc a poc entre els vegetarians de la ciutat i està començant a créixer i a tenir un renom en la ciutat. Nosaltres l’hem tastat i creiem que té un gran recorregut perquè els seus propietaris tenen molt de potencial. 


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comentarios:

Publicar un comentario